Basis Cursus

Ziektes Bomen

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplossing voor zieke bomen.

 

In Nederland zijn er veel bomen die ziek zijn, waarvan de oorzaak meestal onbekend is. Door de jaren heen hebben wij allerlei bomen behandeld die men eigenlijk al wilde omkappen. De meeste bomen staan er weer gezond bij.  De fruit bomen geven nu meer oogst.

Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Zie ook het X deeltje

 

Tuinen

Oplossing voor optimaal groei & bloei tuinen

Mensen die problemen hebben met de tuin qua groei en bloei betreft planten etc.kunnen wij van dienst zijn om de tuin optimaal in gezonde staat te brengen.

Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER