Algemene voorwaarden

HULP TEGEN ZELFMOORD / ZELFDODING

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen 48 uur voor de sessie / cursus / opleiding afgemeld te worden.

Indien de afspraak niet wordt nagekomen of de afmelding binnen 48 uur plaatsvindt behoudt Manon Conuslting zich het recht de volledige kosten van de betreffende afspraak in rekening te brengen.

 

Particulier:

Betalingen dienen contant te geschieden op de dag van de

sessie / cursus / opleiding.

 

Bedrijven:

Betalingen dienen te geschieden conform de overeenkomst.

 

 

 

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER