Basis Cursus

Spiegelbed

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHAAS ANGEL ENERGY SPIEGELBED

 

Dit Angel energy spiegelbed is uniek voor deze wereld.

 

Dit Angel energy spiegelbed is aangesloten op en vanuit de Goddelijk Hiërarchie 24-13.

Hiervoor is een speciale Angel energy poort geopend.

 

Tevens wordt het Angel energy spiegelbed geactiveerd met behulp van de Angels, onder/leiding van en vanuit de Goddelijk Hiërarchie 24-13.

Een ieder die deze speciale behandeling ondergaat krijgt een bijzondere beleving die anders is dan anders.

 

Tevens kan men van het Angel energy spiegelbed gebruik maken om de totale energy huishouding weer op te laden.

 

Hiervoor kan men afspraak maken.

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER