Basis Cursus

Psychose

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er verschillende soorten psychoses zoals:

Stemmetjes in je hoofd die allerlei mooie informatie geven die niets met de aardse realiteit te maken hebben waardoor mensen in verwarring kunnen komen.

De medische wereld noemt dit hallucineren waardoor men meer in de belevingswereld van de hallucinaties vertoeft en geen binding meer heeft met de aardse realiteit.

 

Bij een krachtige psychose wordt men aangevallen door een negatieve kracht  die in gevecht is met je geest -  of je geest ondermijnd - waardoor men de controle verliest over het fysiek lichaam.

Dit zijn de zwaarste psychoses.

 

Bovengenoemde is maar een heel klein stukje van de mogelijkheden die geestelijk plaatsvinden die de medische wereld niet begrijpt.

 

Manonconsulting heeft de mogelijkheden om de cliënt weer in balans te brengen tussen de aardse realiteit en de geestelijke belevingswereld.

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER