Basis Cursus

Onverklaarde Klachten / Pijnen

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONVERKLAARDE KLACHTEN / PIJNEN

 

ca. 1 MILJOEN MENSEN IN NEDERLAND

 

KOSTEN DE MAATSCHAPPIJ ca.3 MILJARD EURO,

 

verklaard vanuit de inzichten die de medici op dit moment hebben.

 

Met inzichten vanuit HELDERHEID / HOOGGEVOELIGHEID IS DE VERKLARING TOTAAL ANDERS.

 

Als u een groep(je) samenstelt in uw eigen omgeving, komen wij op afspraak naar u toe.

Op deze ontmoeting / ervaringsdag wordt de kennis/intelligentie aangereikt. Diegenen die dit toepassen krijgen veranderingen/oplossingen.

 

 

 

 

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER