Basis Cursus

Gedachtestemmen

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk mens heeft de stem van de gedachte. De meeste zijn zich daarvan niet bewust.

Er zijn verschillende soorten stemmen, zoals luide en zachte stemmen.

 

Er zijn ook stemmen die veel invloed hebben en orders geven wat bij sommigen mensen leidt tot dwangmatigheden en zelfs kan resulteren in het slaaf worden van hun gedachtestem.

 

Ook hier heeft Manonconsulting de kwaliteiten in huis om de cliënt te leren baas te worden over de stem die tot dwangmatigheden leidt, zodat je je weer vrij kan voelen.

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER