Basis Cursus

Angst Stoornissen

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn 2 soorten angsten:  reëel en irreëel.

 

Zodra de angst uw leven gaat beheersen, blokkeert deze angst alle blijheid van het leven. Dit noemen wij een angststoornis.

 

Manonconsulting heeft de kwaliteit om de kracht van de negatieve angst te verminderen zodat de gevoelsbeleving sterker wordt,  en u de controle krijgt over uw angst.

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER