Basis Cursus

To whom it may concern

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Einstein. De filosofie van Einstein.

Lege ruimtes zijn eigenlijk ook volle ruimtes. De massa ontstaat vanuit de lege (ruimte).

Men zoekt naar de X-factor. Zie project Zwitserland. De wetenschap is bezig om het deeltje X te ontdekken die de massa vormt.

Wij hebben toegang tot de intelligentie van het X-deeltje.

 

Voorbeeld: Boom. Als een boom bloeit, 100% bloeit, zoals een boom moet zijn, staat dit voor 100% massa.

Als de boom ziek is, voor (bijvoorbeeld) 60% massa.

Wij hebben toegang tot de intelligentie van het X-deeltje om de boom naar die 100% massa te brengen. Wat wij doen is een boom afschermen, het gebied, om het X-deeltje zo z’n werk te kunnen laten doen zodat die boom weer 100% wordt.

 

9 september 2014, Nederwetten.

 

Zie ook bomen en tuin

 

 

 

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER