Basis Cursus

Medicijn vanuit de ervaring

Deze cursus is een verbreding van uw kennis / weten wat U uit vorige levens wel of niet al heeft opgebouwd, vanuit een vernieuwde benadering en is toegankelijk voor iedereen.

Deze cursus moet tot het uiteindelijke doel leiden van innerlijke blijheid, en het goed voelen in jezelf, zodat bij zware sombere periodes - die de meeste mensen wel eens in hun leven hebben -  deze categorie mensen in staat is via zichzelf sneller een opgewekt of blijer gevoel kunnen oproepen en/of contact mee kunnen maken.

Tijdens deze cursus komen we ook blokkades tegen die er voor zorgen dat we afgesloten zijn/worden van een blij gevoel en vrij gevoel.

Deze cursus gaat ook dieper in op de essentie van ons zelf en de Hogere essentie want uiteindelijk komen wij als mens vanuit de Hogere essentie, eerst moeten wij ons zelf kunnen begrijpen anders kunnen we de Hogere essentie niet begrijpen, die andere wereld van het hiernamaals. (Micro’s Macro’s).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IS UW GEVOEL REËEL?     OF IS UW GEVOEL EEN ILLUSIE?

 

Indien fysieke problemen / ziekten zijn geconstateerd door de medische wereld, laten veel mensen alle beslissingen over aan de medici.

 

INDIEN DE MEDISCHE WERELD SAMENWERKT MET HET GEVOEL VAN DE PATIENT:

 

Soms heeft het gevoel van de patiënt gelijk.

 

Indien de medische wereld de patiënt serieus zou nemen betreft gevoel, en zou proberen met de patiënt zoveel mogelijk samen te werken zodat de behandelingen zoveel mogelijk overeenkomen met het gevoel van de patiënt, zal de medische wereld beter scoren. Het resultaat is uiteraard een verbeterde reactie in het fysieke lichaam.

 

Indien u twijfelt; laat uw gevoel testen/reflecteren door MANON Consulting.

 
X
Password:

FOUT PROBEER HET NIET MEER